Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy patch i wygląd

3Kgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dla mnie tylko po tym patchu LoL wygląda jak gunwo ? i wydaje mi się że szybciej gra trwa i szybciej się zabija?

i kiedy zmienią wygląd tego paska z życiem i level bo to już strasznie wygląda że oczy bolą

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Ale rozgrywka zdecydowanie jest za szybka ogólnie mapa wygląda jak gunwo ja chcę starego lola i tyle.

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Ciekawego kogo interesuje, czego Ty chcesz.

Tak samo mogło być w S1->S2, S2->S3. "Oddajcie nam starego lola!" - kwestia przyzwyczajenia. Nie minął 1 dzień od wprowadzenia tego patcha a Wy bez próby ogarnięcia nowości już narzekacie. Ale cóż, nie dogodzisz wszystkim.

Radzę się przyzwyczaić

Opublikowano

To co teraz dodali to istne cudo.

Co wam się nie podoba? Lepsza gra junglerem? Brak walki o kille? Że już support już nie musi kupować każdym wardów?

Nie ma na kogo zrzucić winy za przegraną, co? I tak powinno być! To wy sami odpowiadacie za siebie!

0tp3.jpg

Opublikowano

Osobiście według mnie powinni usunąć wszystkie te trinkety(strasznie mnie zniechęcają do gry) + zmienić wygląd pasku HP(strasznie wali po oczach), do tego nick nad postacią jakiś nie wyraźny.

Opublikowano

Osobiście według mnie powinni usunąć wszystkie te trinkety(strasznie mnie zniechęcają do gry) + zmienić wygląd pasku HP(strasznie wali po oczach), do tego nick nad postacią jakiś nie wyraźny.

Czemu zniechęcają?

Pasek pomaga w walkach drużynowych.

0tp3.jpg

Opublikowano

Ale jest brzydki że aż bolą oczy jakieś kwadraty i takie tam brzydko to wygląda a podczas TF nie widzę różnicy

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Różnica jest taka ,że jak jest TF w którym jest dużo postaci melee i się napierdalają wszyscy w środku to teraz przynajmniej widzisz ile TY masz hp.

Opublikowano

Co do samego stylu gry to wg. mnie się nic nie zmieniło,co prawda pasek zdrowia nie za fajnie wygląda,ale myślę że lol,to dalej gra w którą grałem ;)

Opublikowano

Może napiszcie petycje do RIOT'u żeby usunąć wszystkie zmiany od closed bety ? Ludzie, bez przesady. Do zmian przyzwyczaicie się po paru dniach. A jak się wam nie podoba to może poszukacie nowej moby ? (Oczywiście nikogo nie chcę obrażać).

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Zbierz 30 mln ludzi grających w lola i napisz petycje do riotu, żeby przywrócili ci dawny wygląd z s3 bo ten ci się nie podoba. GL :]

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak zwykle... to samo z YT... tydzień spamienia bobem i teraz go nie ma, bo ludzie sie przyzwyczaili. Dajcie spokój... 2-3 dni i nie będziecie czuć różnicy.

Mit obalony ,nadal jest ,ale twórcy zaczęli hejtować za to ludzi i gimbusy przestały ,a do yt ,nadal się nie mogę przyzwyczaić ,nie czytam komentarzy ,bo po co? Nawet ich nie piszę ,gdyż po co mam wchodzić w oddzielny link ,aby napisać komentarz 5x więcej roboty ,ale to takie moje zdanie...

/topic: Zmiany są gówniane i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...